Adm. direktør i KL Kristian Wendelboe. Foto: Sif Meincke
Adm. direktør i KL Kristian Wendelboe. Foto: Sif Meincke
Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 28 / 2011

KL skal være mere offensivt og turde uenigheden

Længere fremme på banen, mere i medierne og stærkere på sundhedsområdet: KL skal gennem en række ændringer, der betyder større synlighed, anderledes inddragelse af kommunerne og slut med ligemageriet
tekst Tom Ekeroth

KL skal ændre sig. Kommunerne og andre interessenter har i to interessentanalyser sagt deres mening om KL, og organisationen gennemgår i øjeblikket en række forandringer for at justere kursen. Kristian Wendelboe, administrerende direktør i KL, siger om det nye KL:

– Det nye KL skal være mere offensivt. I fodboldterminologi skal vi gå fra at spille defensivt og henholdende til at komme frem på banen. Det vigtige i det projekt er, at vi ikke sætter vor troværdighed over styr. For KL har et godt brand og en høj troværdighed. Vi løber ikke med en halv vind, og det skal vi fastholde i processen. Men vi er nødt til at være forrest i feltet og sætte en dagsorden: Det er projektet.

– Der er foretaget to store interessentanalyser. I den ene har man spurgt medlemmerne. Hvad er det for ændringer, de gerne vil have?

Skriv hvad du søger