Jobcenterchef i Nyborg Pia Helleland Gertsen. Foto: Heidi Lundsgaard
Jobcenterchef i Nyborg Pia Helleland Gertsen. Foto: Heidi Lundsgaard
Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 16 / 2010

Jobcenterchef: Det går meget bedre

Med et studiebesøg fra Arbejdsmarkedsstyrelsen og en kåring som landets bedste jobcenter har Nyborg redet på en lidt uvant bølge af positiv omtale i de seneste uger. Og jobcenterchefen synes også selv, at der er sket store fremskridt med beskæftigelsesindsatsen i det seneste år
tekst Sidsel Boye

Positive avisartikler på opslagstavlerne, ros fra lokalpolitikerne og en omgang kage til alle jobcentermedarbejdere. Sådan er det ikke hver uge i landets jobcentre, men sådan var det forleden i Nyborg, og anledningen var, at jobcenteret netop var blevet kåret som landets bedste i en undersøgelse gennemført af LO.

Og for jobcenterchefen Pia Helleland Gertsen er kåringen ikke den helt store overraskelse. For hun vurderer, at jobcenteret klarer opgaveløsningen meget bedre i dag, end det gjorde for et år siden, hvor beskæftigelsesreformen ikke var slået fuldt igennem.

Det positive billede står Nyborg heller ikke alene med. I en rundspørge, som KL-nyhedsbrevet Momentum netop har gennemført blandt samtlige jobcenterchefer, vurderer små to tredjedel, at det går bedre eller meget bedre end sidste år.

Skriv hvad du søger