Jobcenterchef Hanne Madsen (t.v.) og teamleder Berit Peschardt. Foto: Jens Bach
Jobcenterchef Hanne Madsen (t.v.) og teamleder Berit Peschardt. Foto: Jens Bach
Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 22 / 2009

Personlig kontakt gør forskellen

Dynamisk kontakt med parterne, god forbindelse til beskæftigelsesregionen, tæt naboskab med uddannelsesvejledning og en evne til at være på forkant. Det er bare noget af den heldige ballast, som gør, at Jobcenter Thisted føler sig godt rustet til lavkonjunkturen
tekst Sidsel Boye

Da varehuset Føtex skulle etablere sig i Thisted, havde det brug for ti ledige lokaler med internetopkobling, hvor man kunne afholde ansættelsessamtaler. Og de faciliteter stillede det lokale jobcenter selvfølgelig velvilligt til rådighed. Nogle af jobcentrets medarbejdere tog sig en hjemmearbejdsdag, så lokalekabalen gik op.

En af jobcentrets teamledere Berit Peschardt sørgede selv for, at der blev brygget rigeligt med kaffe til "gæsterne", og under frokosten i kantinen fik de to grupper lejlighed til at få hilst lidt nærmere på hinanden.

Om det var tak for gæstfriheden eller smidighed er ikke let at afgøre. Men mindre end en måned efter kunne jobcentret sende de første borgere i butikspraktik som følge af en partnerskabsaftale mellem jobcentret og varehuset.

Skriv hvad du søger