Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 02 / 2009

Tema: Slankede direktioner

Om nogle måneder ser det ud til, at en gennemsnitlig direktion vil have samme størrelse, som den havde før reformen. Det har kostet slid og stor ledelsesmæssig indsats at nå så vidt. Og der er stadig begejstring over projektet.
tekst Sidsel Boye

Tredje generations direktion er klar
30 procent af kommunerne vil frem til sommerferien have haft direktionen igennem en slankekur. Processen, der er en logisk følge af kommunalreformen, kom i den forløbne uge til Guldborgsund, der lige som mange andre kommuner satser på fem direktører fremover.

Nye kræfter sluppet løs
Står det til kommunaldirektøren i Slagelse Egon Bo skal reformprocessen inspirere til at få mere dynamik og fornyelse på direktionsgangen. Han greb selv en helt unik chance for at sætte et spritnyt direktionshold.

Karrieren fik et fusions-kick
Slagelses udviklingsdirektør Rie Perry hører til de mest garvede fusions-embedsmænd. Hun var med fra starten på Bornholm.

Specialdesignede direktionsmodeller
Fire eller otte i direktionen, koncernledelse, forretningsledelse, kommuneledelse eller ledergruppe. En del kommuner er ikke nemme at sætte i bås, når det gælder ledelse. Men modellerne er lokale, og de virker.

LÆS OGSÅ Færre chefer leder bedre
FOR ABONNENTER

Kommenter denne artikel

Skriv kommentar
Svar på dette indlæg: Tema: Slankede direktioner Felter med * skal udfyldes
 
Se flere kommentarer

Skriv hvad du søger