Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 15 / 2007

De første kærester i Ballerup

Ballerups borgmester sagde tak til personalet for en god indsats i 2006 med en fest og gæsteoptræden af TV2
tekst Sidsel Boye

Alle taler om, at kommunale medarbejdere fortjener anerkendelse for deres indsats. I Ballerup Kommune har man sat handling bag ordene og holdt stor fest for medarbejderne som tak for deres indsats i det ekstraordinære år, 2006. Mere end halvdelen af de 5.000 medarbejdere var med til festen i Ballerup Superarena, hvor blandt andet TV2 var på scenen med ”De første kærester på månen” og et par andre kendte numre.

 – Vores kommune skal være en attraktiv arbejdsplads, hvor også en flaske champagne og en fest kan høre til dagens orden, når bølgerne har gået højt. Vi vil gerne oprigtigt sige tak til alle de mange, der har stået strabadserne igennem i 2006, siger Ballerups borgmester Ove E. Dalsgaard (S), som er glad for, at så mange medarbejdere havde lyst til at feste med.

I Ballerup er man generelt meget opmærksom på trivsel og godt arbejdsmiljø. Der er tilbud om rygestopkurser, sund mad-kurser og motionsløb. Planen er, at medarbejderne også skal tilbydes sundhedstjek, massageordning, kostvejledning og mere motion.

Skriv hvad du søger