Information om stillingsannoncer

Danske Kommuner er det medie, der rammer målgruppen af ledende administrative medarbejdere i hele den offentlige sektor - først og bedst!

Danske Kommuner udkommer 22 gange om året og læses på tværs af faggrupper af knap 43.000 personer hver gang. Et magasin der tages ned fra hylderne og læses i cirkulation - flere end 8 læsere pr. blad. Denne handling fortæller om læsernes store interesse for bladet og dets annoncer.

Målgruppe

Danske Kommuner er kommunernes landsdækkende nyhedsmagasin, som skriver om og for kommunerne. Bladet har fingeren på pulsen, når det gælder nyheder og nye måder at løse kommunale udfordringer på.

Bladet læses af hele den offentlige sektor - Danmarks største arbejdsplads - både af politikere og ansatte på tværs af faggrupper. Også organisationer, institutioner og private virksomheder følger det kommunale Danmark gennem Danske Kommuner.

Priser og formater

Jobannoncering i bladet

- Brandingannonce er en dobbeltside hvor man på højreside har en stillingsannonce og på venstresiden har mulighed for at profilere sin kommune. 

Ved booking af trykt annonce får I muligheden for at levere en online jobannoncesom banner 300x200 px. i jpg eller gif, som vil være synlig under danskekommuner.dk/jobmarked indtil deadline for ansøgning.

Annoncemateriale

Annoncemateriale til print skal leveres som trykklar PDF (min. 300 dpi, CMYK). Materialet inkl. banner i 300x200 px (samt link til opslaget) kan sendes til JB Media på materiale@jbmedia.dk (maks. 20 MB).

Annullering

Ved annullering af annonceindrykning efter deadline opkræves den fulde pris.

Generelt

Ved fejl, som Danske Kommuner bærer ansvaret for, ydes der reduktion efter bladets skøn over annoncens værdiforringelse.

Online jobannoncering

Der er forskellige muligheder for at få jobannoncer vist på danskekommuner.dk. Dem kan du læse om her.

Udgivelsesplan

Du kan se vores udgivelsesplan her

Vil du vide mere, kontakt

JB Media International ApS

Morten Petersentelefon 21 43 75 18, mail: mpe@jbmedia.dk eller 

Ulrik Brostrøm, telefon 23 28 97 63, mail: ubr@jbmedia.dk 

Skriv hvad du søger