Information om stillingsannoncer

Danske Kommuner er det medie, der rammer målgruppen af ledende administrative medarbejdere i hele den offentlige sektor - først og bedst!

Danske Kommuner udkommer 22 gange om året og læses på tværs af faggrupper af knap 40.000 personer hver gang. Et magasin der tages ned fra hylderne og læses i cirkulation - flere end 8 læsere pr. blad. Denne handling fortæller om læsernes store interesse for bladet og dets annoncer.

Jobannoncer i blad og på net

22 gange om året har du mulighed for at indrykke en annonce, når en medarbejder vælger at fratræde. Den trykte annonce bliver automatisk og uden ekstra beregning vist på nettet – www.danskekommunerjob.kl.dk samt på www.profiljob.dk.

Se priser og formater

Bag Profiljob.dk netværket står 14 af Danmarks førende fag- og organisationsblade. Din jobannonce bliver således tilgængelig for mere end 400.000 højtuddannede profiler.

Når du ikke en af bladets deadline eller har du brug for en hurtig indrykning, kan du altid benytte dig af en net-annoncering. Jobbene vil være tilgængelige inden for 24-timer efter modtagelsen og være online indtil fristen udløber eller i 30 dage.

Annoncøren modtager besked via mail når jobbet er online og kan se annoncen.

Af hensyn til brugervenligheden for både annoncør og jobsøger, er det politikken, at stillingsannoncer som indeholder flere job med forskellige krav til kandidaterne, deles op og faktureres for en særskilt oprettelse.

Profiljob har mere end 30.000 besøgende pr. uge. I gennemsnit er der oprettet ca. 3.000 CV’er pr. uge. Og i årets sidste kvartal, var der i gennemsnit 25.000 aktive jobagenter.

Målgruppe

Danske Kommuner er kommunernes landsdækkende nyhedsmagasin, som skriver om og for kommunerne. Bladet har fingeren på pulsen, når det gælder nyheder og nye måder at løse kommunale udfordringer på.

Bladet læses af hele den offentlige sektor - Danmarks største arbejdsplads - både af politikere og ansatte på tværs af faggrupper. Også organisationer, institutioner og private virksomheder følger det kommunale Danmark gennem Danske Kommuner.

Job-tekstlink i nyhedsbrev

Du kan få din jobannonce med i Danske Kommuners nyhedsbreve.
Vi bringer jeres logo, navn, hvilken stilling I søger og ansøgningsfrist, som linker til hele stillingsopslaget på vores jobmarked.

Joblink i nyhedsbrevet forudsætter, at man som minimum har et elektronisk jobopslag på Danske Kommuners Jobmarked.

Pris, min. booking en uge: 1.950,- kr.

Annonce og ordreseddel sendes til:

JB Media International ApS

Morten Pedersen, telefon 21 43 75 18, mail: mpe@jbmedia.dk eller 

Ulrik Brostrøm, telefon 23 28 97 63, mail: ubr@jbmedia.dk 

Skriv hvad du søger