Abonnementsbetingelser

Et abonnement på Nyhedsmagasinet Danske Kommuner er fortløbende og fortsætter, indtil det opsiges skriftligt. Ved udløb af en abonnementsperiode forlænges abonnementet automatisk med en periode svarende til den foregående. 

Opsigelse

Abonnementet kan altid opsiges skriftligt ved mail til abonnement@kl.dk. 

Opsigelse kan altid ske frem til udløbet af den indeværende abonnementsperiode. Du kan godt stoppe din levering, men der refunderes ikke penge, hvis abonnementet opsiges før den betalte periodes udløb.

Allerede udkomne magasiner

Er du interesseret i udgivelsesnummer, der er allerede er udkommet, vil du udover den normale abonnementspris blive opkrævet et administrations- og forsendelsesgebyr på 75,- kr. inkl. moms. 

Send venligst en mail til abonnement@kl.dk med oplysning om hvilke bladet du ønsker-

Adgang til app’en Danske kommuner fra smartphone- og tabletudgave

App-udgaven af Danske Kommuner er en én-til-én udgave af det trykte magasin, og det nyeste magasin publiceres i app’en samme dag, som det trykte magasin udkommer.

Alle er velkomne til at hente vores app i App Store og Google Play. Her kan man købe adgang til enkelte udgivelser pris 79,- kroner pr. stk. Vær dog opmærksom på at køb i app’en foregår via App Store eller Google Play, og købsbetingelserne følger betingelserne derfra.

Hvis du allerede har et abonnement på den trykte udgave af Nyhedsmagasinet Danske Kommuner eller www.danskekommuner.dk kan du logge ind i app’en med dit abonnementsnummer og din adgangskode.

Du kan kun have app’en aktiveret på op til to enheder samtidig. Ønsker du derefter at tage en ny enhed i brug, skal du først logge af én af de to andre.

Har du problemer med at aktivere dit login på en smartphone eller tablet, kan det skyldes, at dit abonnementsnummer bruges af andre. Har du mistanke herom, skal du kontakte abonnementsafdelingen på tlf. 33 70 37 02.

Når du henter et magasin, downloades det til din enhed. Hvert magasin optager omtrent 30 megabyte plads. Når et magasin er downloadet vises en lille rød trekant i nederest højre hjørne af forsiden.

Magasinet kan efterfølgende fjernes fra hukommelsen ved at trykke på forsiden indtil et lille skraldespandsikon vises nederst til højre. Tryk derefter på skraldespanden – nu vil den røde trekant forsvinde, og magasinet optager ikke længere plads på din enhed.

Almindelige regler om ophavsret gælder også for indholdet i App’en.

Skriv hvad du søger